PAM!15 i EMT València, art en moviment: Transport[ART]

0
82

Des d’EMT València ens hem volgut sumar a la 3a edició de la Mostra de Produccions Artístiques i Multimèdia (PAM!), organitzada pel Màster Universitari en Gestió Cultural (UPV-UV) i pel Màster Universitari en Producció Artística (UPV).

Un projecte en el qual artistes, professorat i professionals acosten al públic mitjançant activitats amb concerts, conferències, taules rodones, tallers i performances l’ART i la seua evolució després de l’impacte de la tecnologia. I per això, com és una reflexió que ens apassiona i que compartim, hem volgut sumar-nos a ells en aquest procés d’observar i aprendre sobre com la societat actual s’està adaptant a la qual ha d’arribar des de diferents perspectives.

Aquests dies gaudir de la bellesa quotidiana està a un bus de distància. I amb aquesta intenció d’apropar-te a veure coses noves i viure experiències diferents, veuràs presència de PAM! 15 en els nostres suports.

Com a punt addicional per a reflexionar junts sobre com l’art també canvia en els escenaris públics i en el transport, hem organitzat un concurs amb els alumnes dels màsters organitzadors al voltant d’aquesta temàtica, i en els propers dies et desvetllarem els guanyadors. Un concurs molt especial i amb uns resultats que et sorprendran, en viu i en directe 🙂 Ací et deixem amb els projectes presentats.

Així que molt prompte podràs gaudir als carrers d’ART al bus. Perquè ¿qui va dir que al bus no hi ha art?