Descobreix el nou disseny del Panell Informatiu en les nostres marquesines

2
171

En EMT València seguim apostant per la tecnologia per apropar-nos a tu ia les teues necessitats, i per això en els pròxims dies en totes les nostres marquesines podràs gaudir de moltes més possibilitats amb el nou disseny del Panell Informatiu.

El nou disseny del Panell Informatiu de la marquesina inclou:

  • Un espai SmartInfo amb totes les formes per conèixer quan arriba el teu bus en temps real a través de: SMS, BIDI i NFC. A més, en el cas de BIDI i NFC, et permetrà accedir a informació sobre l’estat de la xarxa, canvis, millores, promocions, notícies d’interès, i la descàrrega de l’APP oficial d’EMT València. Si tens smartphone amb NFC has d’apropar el teu mòbil amb la pantalla desbloquejada al full del trèvol indicada. Si no tens NFC pots accedir a la informació llegint el BIDI i, si encara no tens un smartphone, tens l’opció d’enviar un SMS.
  • Totes les formes de contacte amb el nostre Equip d’Atenció al Client incloent telèfon, web, xarxes socials i missatgeria instantània.
  • Informació actualitzada sobre la destinació de cada línia i sobre els títols per moure’t amb EMT València.

A més, per celebrar-ho, comença a utilitzar el nou servei perquè en pocs dies hi haurà grans sorpreses per a tots aquells que utilitzen amb el seu Smartphone aquest nou sistema d’informació intel·ligent de les nostres marquesines.

Com sempre, si tens qualsevol dubte o qüestió relacionada amb aquest servei, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d’aquesta mateixa web – apartat contacte, o mitjançant qualsevol de les formes de contacte amb el nostre departament d’atenció al client.

  nuevas_marquesinas_nfc nuevas_marquesinas_NFC_2

2 COMMENTS

  1. Los códigos QR están tan altos que una persona en silla de ruedas no alcanza a enfocarlos correctamente

    • Hola Rafael. En los nuevos paneles se hicieron pruebas para que sí que fueran accesibles desde una silla de ruedas, pero en todo caso volveremos a revisar para que sea posible sin dificultad. Gracias por tu comentario y por viajar con nosotros. ¡Que tengas un buen día!

DEIXAR RESPOSTA