Nova APP Móbilis NFC: porta el teu bitllet multiviatge al teu mòbil

0
210

Avui tenim una cosa que anunciar-per millorar el teu dia a dia amb EMT València. Des d’ara, el teu telèfon mòbil pot ser també el teu Bonobús: si ets d’Orange, Vodafone o Movistar, amb l’App Móbilis NFC porta el teu Bonobús a la targeta SIM NFC del teu mòbil, amb la qual pots comprar, recarregar i validar les teves títols de transport.

El funcionament és senzill:

  1. Necessites un mòbil amb tecnologia NFC i una SIM NFC que et proporcionarà el teu operador de telefonia. En www.emtvalencia.es/nfc consulta si el teu model de mòbil està homologat.
  2. Entra a Google Play i instal l’App Móbilis NFC. Compra el teu bitllet multiviatge des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
  3. En uns segons s’activa la compra en el teu telèfon. I ja pots pujar al bus només amb el teu mòbil, fins i tot funcionant amb ell encara que estiga apagat o sense bateria.

En l’APP Móbilis NFC pots carregar els títols Bitllet multiviatge, Bonometro, Bono Transbord i Bono Orbital (l’App permet la càrrega de dos títols compatibles i el canvi entre ells). El servei és gratuït. Només pagaràs la compra inicial de la targeta Móbilis NFC i les recàrregues.

 

 

DEIXAR RESPOSTA