‘Setmana de la Mobilitat 2015’ plena de sorpreses en EMT València

0
112

Ja està ací la Setmana de la Mobilitat Europea! Estem molt feliços de poder anunciar-per fi algunes de les coses que podràs disfrutar amb nosaltres aquests dies. La Setmana de la Mobilitat serà una setmana plena d’activitats a València, gràcies al programa elaborat per part de la Regidoria de Mobilitat Sostenible i Espais Públics, que pots anar descobrint també a Twitter amb el hashtag #SEMvlc2015. Nosaltres, ens sumem amb diversos esdeveniments i accions:

  • El dimarts 22 de setembre podràs pujar gratis als autobusos d’EMT València. Pots pujar amb la teua targeta, en la qual no et descomptarem viatges, o adquirir un títol sense cost. Mou-te tot el que vullgues, sense límit, que seran gratis tots els teus moviments en els autobusos d’EMT València.
  • Promoció de recàrregues online: recarrega des de la web o APP d’EMT València, i per cada 10 viatges recarregats et regalem dos; i si recarregues des de la APP NFC Móbilis, et donem 10 viatges gratis amb la instal·lació de l’APP i altres dos gratis per cada recàrrega de 10 viatges. Des del 16 fins al 30 de setembre, aprofita!
  • Jornada de Portes Obertes a EMT València: si vols venir a conèixer com treballem, pots fer-ho els dies 17, 18, 21 i 22 de setembre. Posa’t en contacte amb nosaltres, que t’esperem.

La veritat és que tenim més sorpreses preparades, però… si te les comptàrem ara ja no serien sorpreses! Així que atent a les nostres xarxes i als nostres busos, que molt prompte t’anirem explicant més coses que t’agradaran. A disfrutar de la Setmana de la Mobilitat!

Semana Movilidad 2015 en EMT Valencia

DEIXAR RESPOSTA