Què fem en EMT València per intentar ser cada dia més joves

0
119

D’ací a molt poc EMT València complirà 30 anys. És una excusa ideal per mirar cap enrere, però la veritat és que en aquesta empresa pública de transport sempre ens ha preocupat més mirar cap endavant, connectar amb el que passa, no perdre el fil del que canvia. Canviar amb el canvi. Créixer cada dia, però intentar ser, alhora, cada dia més joves.

La gasolina que mou les nostres idees és seguir l’estela d’una societat que evoluciona, en què arriben generacions diferents que conviuen en els nostres autobusos i que ens conviden a fer un pas endavant. Entre aquestes idees per connectar amb formes de pensar, d’actuar, de comunicar-se i de viure la ciutat de manera diferent, des del nostre blog Viatjant Junts Cada Dia volem explicar-te hui algunes d’estes accions que hem emprès recentment, per ser capaços de seguir el teu pas des de l’òptica de la tecnologia, serveis i possibilitats de viatge en EMT València:

 

  • Sabem que la societat vol la informació a l’abast de la mà, i per això seguim treballant perquè la nostra APP de consulta i de càlcul d’itineraris dels busos continúe sent una eina de valor. La nostra APP et permet calcular la forma de moure’t per la ciutat en bus d’una manera fàcil, saber quan arribarà el següent autobús a la teua parada, consultar quants viatges tens encara al teu Bonobús, localitzar parades i punts de venda propers a la teua posició … Una eina gratuïta, disponible per a dispositius mòbils iOS i Android. La pots descarregar ací.
  • Dia a dia ens comuniquem amb tu en canals que fins fa uns anys ni tan sols existien. Les nostres xarxes socials tenen l’objectiu d’informar-te, inspirar-te a descobrir la màgia de València, ajudar-te a resoldre dubtes i consultes, i connectar-te amb altres viatgers com tu. Cada dia seguim creixent al teu costat aFacebook, Twitter, Instagram i Youtube, i seguim traçant línies perquè en el futur puguem seguir prop d’on tu estàs, donant-te valor afegit.
  • Les nostres oficines d’atenció al client compten amb diversos canals perquè resolgues els teus dubtes, planteges millores o crítiques i exposes el teu punt de vista sobre el servei d’EMT València. Al març vam decidir fer un pas endavant, sent pioners a Europa a incorporar WhatsApp i Telegram com canals d’atenció al client. En pocs mesos, aquesta via individualitzada s’ha convertit en una de les principals formes de contacte dels viatgers amb EMT València, amb desenes de consultes i dubtes resolts cada dia.
  • A més de les recàrregues en línia, aquest 2015 vam fer un pas endavant per aconseguir que cada vegada siga més senzill viatjar, i hem llançat la nostra APP Móbilis NFC. Amb ella, el teu smartphone amb NFC i contracte NFC amb Vodafone, Movistar o Orange pot convertir-se en el teu Bonobús. Fins i tot si et quedes sense bateria, també pots viatjar amb ell. Prova-ho i elimina preocupacions al màxim.
  • Les generacions joves fan servir la tecnologia d’una manera intensiva i extensiva, i per això hem volgut també donar un pas més enllà a la informació de les parades. Ara, amb SMS / BIDI / NFC, amb el teu telèfon pots obtenir informació profunda gràcies als nous espais Smartinfo en els panells informatius. Descobreix-ho ací.
  • El dia i la nit es viuen també de forma diferent, i per això des de fa uns anys tenim en marxa les nits de divendres, dissabtes i vigílies de festiu les línies Nocturnes i també el Correnit. Eixir a la nit i desplaçar-te segur és per a nosaltres una prioritat que posem a disposició de la societat.
  • Cada vegada fas servir més la bicicleta per desplaçar-te, i volem que la mobilitat sostenible combinant mitjans siga cada vegada més possible. Per això, des d’aquest any també pots pujar al bus amb la teua bici plegable.
  • El nostre títol EMT Jove et permet desplaçar-te per 1 € al dia. Un abonament mensual per a menors de 25 anys, empadronats a València ciutat i / o que cursen estudis en centres d’Estudis Oficial de la ciutat, sense límit de viatges a la xarxa d’EMT València dins dels 30 dies següents des de la data de validació. Un títol que t’apropa a on vols, el teu centre d’estudis o de treball, a un preu subvencionat assequible.

Intentem apropar-nos als teus gustos, necessitats, interessos i motivacions, que són diferents a les de generacions anteriors, i que fan canviar la forma en què creem rutes, ideem noves formes de contacte amb tu o posem en marxa els motors cada dia. Perquè volem que EMT siga també per a tu, sempre. Per a tu que ets jove… i ens fas joves també a nosaltres.

DEIXAR RESPOSTA