Un any de ‘Viatjant Junts Cada Dia’, preparat per a un nou trajecte?

0
143

Ja fa un any que vam començar amb tu una nova i apassionant ruta digital. ‘Viatjant Junts Cada Dia’ ha sigut l’eix sobre el qual hem volgut transportar-nos amb tu cap a una València més sostenible, innovadora, sorprenent i màgica. Aquesta València que compartim, cada dia, des de fa ja 30 anys i que hem fet possible entre tots; 30 anys en què hem viatjat junts per anar a treballar, a estudiar, a gaudir de l’oci i els plans, a visitar amics o família, o simplement per inspirar-nos i agafar aire mirant els llums de la ciutat a través del vidre. 30 anys en què els busos d’EMT València han sigut el testimoni dels teus moments dolços, d’altres que no tant però que segur t’han deixat part de creixement, dels teus trajectes de nit i de dia, en les quatre estacions de l’any.

Volíem amb ‘Viatjant Junts Cada Dia’ sentir-nos més a prop teu i compartir amb tu com intentem moure’ns en la mateixa direcció en què tu et mous cap al futur. Perquè en EMT València tu ets el centre del que fem, de com creem les nostres rutes, els nostres títols, les nostres idees, i de com tractem d’innovar en cadascún dels components que formen aquesta empresa de busos vermells, la teva, la de tots.

Aquest any hem viatjant junts cap a nous i increïbles destinacions:

  • A alguns tan especials com l’Albufera, on ja pots viatjar amb la línia 25.
  • A altres tan tecnològics com el pagament per NFC, o la tecnologia NFC en les parades, o la possibilitat d’usar la nostra APP per planfiicar les teues rutes de forma còmoda des del teu mòbil.
  • A altres tan innovadors en la forma de relacionar-nos com WhatsApp o Telegram, on el nostre departament d’atenció al client t’atén de manera instantània per solucionar els teus dubtes o consultes, sent la primera empresa de transport públic d’Europa a oferir aquest servei en aquests canals; o a la nostra comunicació en xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram o Youtube.
  • A camins, més que destins, sorprenents i inspiradors com la línia #EMTExperience, amb la qual hem tingut en els nostres busos des d’un concert en directe fins a actuacions de teatre, passant per accions culturals en les nostres parades i vehicles com amb el Festival PAM! 15.
  • A nous títols i possibilitats de viatjar amb nosaltres de forma més eficient, econòmica i justa per a tothom.

Un any en què hem viatjat per temes com la tecnologia, la cultura, el temps, la llibertat, l’ecologia, l’esport, la ciutat, les tradicions… I en el que hem compartit amb tu plans per descobrir racons de la ciutat, els esdeveniments més especials, la cultura que no et pots perdre o la forma en què podem seguir viatjant junts descobrint nous camins. Un any intens i divertit, en el qual esperem haver-te servit per millorar la teva forma de moure’t i esprémer com mai la nostra València.

Un any després, arribem al final del trajecte, però sens dubte, com bé diuen, “el final d’un camí és l’inici d’un altre”. Així que gràcies per viatjar amb nosaltres cada dia… i benvingut a un nou viatge que iniciem ja mateix. Ens acompanyes de nou? Puja, que et portem.

DEIXAR RESPOSTA