Innovant amb els nostres títols

0
237

En EMT València seguim innovant en la forma en què pots viatjar amb nosaltres. És un costum que ens apliquem en el nostre dia a dia: millorar, cada vegada més. En un d’aquests aspectes estem especialment bolcats: en què EMT València siga un transport de tots, per a tothom. En què desplaçar-se per València siga accessible per a la major part possible de ciutadans, cada dia més i més. Per això, i com cadascún té unes circumstàncies i necessitats, tens al teu abast un tipus de títol per a tu. Ací t’expliquem quin pot ser el que s’ajuste més al teu cas particular.

TENS MENYS DE 25 ANYS?
Amb el nou EMT Jove, pots moure’t per la ciutat de forma il·limitada per 25 euros al mes (la targeta val 3 € en un únic pagament). Per anar al teu centre d’estudis, a la feina, disfrutar la ciutat, pel dia o la nit. Tu decideixes què fer amb ell. Ho hem fet més accessible perquè tots els menors de 25 anys, residents o no a València, puguen disfrutar la ciutat i desplaçar-s’hi lliurement. La recàrrega la pots fer de forma mensual, de manera que tu tries quins mesos et ve millor renovar-la; i, a més, pots recarregar còmodament en línia o presencialment a les nostres oficines d’atenció al client. Sens dubte, si tens menys de 25 anys i et mous per València, aquest és el teu títol. Ací pots trobar tota la informació sobre com sol·licitar-ho.

ESTÀS A L’ATUR I TENS UNA RENDA BAIXA?
La nova EMTambTU va dirigida a aquelles persones que no estan passant per la millor situació. Aquest abonament anual pot ser sol·licitat per persones aturades i les seues famílies, amb rendes baixes i empadronades a València ciutat. És un títol sense límit de viatges en EMT València dins del seu any de durada. Consulta ací tota la informació per comprovar si pots obtenir-lo, i com fer-ho.

USES L’AUTOBÚS DIVERSES VEGADES A LA SETMANA O Al MES?
Tens diverses opcions segons les teues circumstàncies:
– El Bonobús és un títol subvencionat que et permet viatjar per 0,80 € per trajecte. Aquest títol recarregable en trams de 10 viatges et permet també transbordaments il·limitats durant 1 hora entre autobusos d’EMT València. A més, pots recarregar la targeta (que té un cost de 2 €) còmodament en línia al web d’EMT València, en l’APP EMT Valencia i en la APP NFC Móbilis.
– Si fas transbord de forma habitual entre busos d’EMT València i/o Metro València, valora l’opció del Bo Transbord. Vàlid per a 10 viatges en EMT o Metro zona A. Permet un transbord, entre els minuts 3 i 50 des de la primera validació, entre EMT i Metro o entre línies d’EMT.
– El bitllet senzill, que compres directament a l’autobús, et permet per 1,50 € un viatge sense transbordament, i amb transbord a la xarxa nocturna.

ELS TEUS FILLS TENEN MENYS D’11 ANYS I ESTAN EMPADRONATS A VALÈNCIA?
El nou títol EMT Infantil és per a ells. Aquest títol permet viatges il·limitats a la xarxa EMT València durant el seu període de validesa, per a xiquets i xiquetes menors d’11 anys empadronats a València des de fa almenys 6 mesos. El títol és gratuït i la targeta té un preu de 5 €. Ací tens tota la informació, i ací el formulari per sol·licitar-ho.

COMBINES BUS AMB METRO DE FORMA DIÀRIA PER MOURE’T PER LA CIUTAT I RODALIES?
Valora l’opció de l’Abonament Transport. Aquest títol et permet viatjar de forma il·limitada de manera mensual en EMT València i Metro València, de manera que pots recarregar en funció de quines zones et desplaces. La targeta té un cost únic de 5 €, i el cost de la recàrrega mensual va en funció de la zona que tries. La recàrrega la pots fer a estancs, quioscos autoritzats i estacions de Metro. Consulta ací tota la informació.

TENS MÉS DE 65 ANYS O PATEIXES UNA DISCAPACITAT?
Per 0,05 € al dia pots viatjar sense límit per València. El Bo Or està dirigit a majors de 65 anys, pensionistes i discapacitats que compleixin les condicions descrites en Normativa Vigent, i estiguin empadronats a València i resideixin legalment a Espanya. Ací tens tota la informació sobre com sol·licitar-ho.

ETS MEMBRE D’UNA FAMÍLIA NOMBROSA?
El bo EMT Família nombrosa és una targeta personalitzada, que permet a qualsevol membre de família nombrosa empadronat a la ciutat de València, gaudir d’un bitllet multiviatge a un preu més econòmic. Hi ha dues tipologies: Categoria General 20% de descompte sobre el PVP del Bitllet multiviatge (10 viatges); i Categoria Especial 50% de descompte sobre el PVP del bitllet multiviatge (10 viatges). Consulta ací tot el procediment per a sol·licitar-ho.

VAS A DESCOBRIR LA CIUTAT COM TURISTA O VENS A VALÈNCIA MOLT OCASIONALMENT?
Hi ha dos títols que et poden ser d’utilitat:
– La targeta T1 / T2 / T3: viatges sense límits per a 1 persona durant 1, 2, o 3 dies. Recomanada per a visitants i turistes. Aquí tens la informació.
– La targeta Valencia Tourist Card: viatges il·limitats durant 24, 48 o 72 hores amb transbord. Ús personal. Especialment adequada per a visitants i turistes. Descomptes en museus, comerços, restaurants … Aquí tens la informació.

Ací tens tota la informació sobre els diferents títols. Si tens qualsevol dubte, pots consultar amb les nostres oficines d’atenció al client aquí. Gràcies per viatjar amb nosaltres! Seguirem treballant per viatjar junts cada dia, amb tu i gràcies a tu.

DEIXAR RESPOSTA