EMT València executa tres projectes subscrits amb l’IVACE per a fomentar una major participació en els mitjans de transport públic i en la millora de l’eficiència energètica.

0
14

València, 26 de Juliol 2018

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha executat dos projectes subscrits amb l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i cofinançats amb fons FEDER, amb suport de la Unió Europea. Tots dos projectes formen part del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana 2014-2020, amb l’objectiu de fomentar una major participació en la mobilitat urbana mitjançant la introducció de sistemes intel·ligents i noves tecnologies que milloren l’eficiència del mateix i la seua gestió en les flotes de transport públic. D’esta forma s’aconseguirà una reducció dels consums d’energia en la seua operació i disminuir les emissions contaminants, així com l’impacte ambiental del transport a la Comunitat Valenciana.

Dins del programa de millora d’eficiència energètica en instal·lacions tèrmiques en edificis s’ha executat un tercer projecte en les instal·lacions tècniques dels tallers de Sant Isidre.

L’IVACE aporta 58.844,92 € i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València 156.323,00 €

Els tres projectes consistixen en la instal·lació de 18 nous panells electrònics informatius i ajudes electròniques a persones de mobilitat reduïda en la xarxa d’EMT València, 37 equips BusCan (CANBUS) de reducció de consum de combustible basat en S.A.E. GPS i millores de l’eficiència energètica en equips de climatització en les instal·lacions de Sant Isidre.