EMT València executa cuatre nous projectes subscrits amb l’IVACE per a fomentar una major participació en els mitjans de transport públic i en la millora de l’eficiència energètica.

0
101

València, 28 de Setembre 2018

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha executat cuatre projectes subscrits amb l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i cofinançats amb fons FEDER, amb suport de la Unió Europea. Tots dos projectes formen part del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana 2014-2020, amb l’objectiu de fomentar una major participació en la mobilitat urbana mitjançant la introducció de sistemes intel·ligents i noves tecnologies que milloren l’eficiència del mateix i la seua gestió en les flotes de transport públic. D’esta forma s’aconseguirà una reducció dels consums d’energia en la seua operació i disminuir les emissions contaminants, així com l’impacte ambiental del transport a la Comunitat Valenciana.

L’IVACE aporta 40.495,93 € i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València 115.438,57 €

Els quatre projectes consistixen en la MILLORA DE LA IL·LUMINACIÓ I AIRE COMPRIMIT EN TALLERS DE SANT ISIDRE i DEPOSITE NORD, la IMPLANTACIÓ D’UN SISTEMA DE GESTIÓ ENERGÈTICA SEGONS ISO 50001 EN EMT i la instal·lació en flota i parades d’un SISTEMA IBEACON IOT D’INFORMACIÓ A PASSATGERS.

DEIXAR RESPOSTA