La campanya: puja, que et portem

0
386
Viajando Juntos EMT Valencia

Hem treballat dur per conceptualitzar aquesta campanya de comunicació sobre EMT València. L’equip que composem el departament de Màrqueting i Comunicació volíem transmetre tota la profunditat del que gira al voltant de Viatjant Junts: donar la volta completa al que representa el treball de professionals d’EMT València, en tota la seua esfera i extensió. Per què intentem fer un treball rodó perquè els autobusos que roden per la ciutat compleixquen les teues expectatives, desitjos i necessitats.

Compartim una ciutat única, en la que compartim milions de quilòmetres cada any. Una ciutat de vianants, de cotxes, de ciclomotors i motocicletes, de bicicletes, de cadires de rodes, de taxis, de metres i tramvies, d’autobusos. De persones, com tu i nosaltres. En EMT València complirem en poc temps 30 anys al teu costat, i per això volem que aquesta aventura digital en forma de pàgina web ens porte junts a nous camins per explorar.

Aquesta és una campanya que veuràs durant els pròxims mesos fins a 2016 en molts suports de publicitat a la ciutat, tant físics com digitals. Aquest és el cartell principal:

Viajando Juntos EMT Valencia

DEIXAR RESPOSTA