Segueix-nos a Instagram a @EMTVLC

0
307

Sabem que les teues formes d’expressió estan canviant, especialment en els últims anys, amb la irrupció de les noves tecnologies. Fins i tot pot ser que només hages tingut ja uns costums orientades cap a l’àmbit digital. Per a nosaltres suposa un gran avantatge perquè ens permet conèixer d’una manera més àgil el que et preocupa, com ens veus i com veus el transport públic en bus a València, i també perquè et podem ajudar i atendre cada vegada en canals més còmodes i instantanis.

Avui tenim una cosa que anunciar-te en aquesta línia de fer una EMT València més interactiva, i que a banda ens fa especial il·lusió, perquè és avui quan precisament estrenem el nostre perfil oficial a la xarxa social de contingut fotogràfic Instagram, en què des de ja pots seguir-nos amb l’usuari EMTVLC: www.instagram.com/EMTVLC.

Dia a dia compartirem amb tu no com nosaltres veiem EMT València, sinó com la veus tu. Perquè el bus, les parades, la ciutat, és un escenari perfecte en el qual estem segurs que et passen anècdotes, els ulls et transporten més enllà de la finestra, o et sorgeixen idees o trobades que vols compartir fent servir la imatge com a mitjà.

Així que et convidem a que des d’avui ens segueixes i comparteixques les teues fotos a Instagram amb el hashtag #EMTValencia. Cada dia publicarem fotos que vosaltres mateixos realitzeu, perquè entre tots construïm una mirada -mai millor dit- cap al futur del transport públic a la ciutat.

I atent perquè d’ací a molt poc tenim noves sorpreses per explicar-te 🙂 Ens acompanyes a Instagram?

Lanzamiento_Instagram_viajandoDeporteejem1

DEIXAR RESPOSTA