Viatjant Junts cada dia

0
289

Puja al bus i seu, gaudeix de la ciutat amb tots els teus sentits. Pensa un lloc, un pla, una raó o una excusa i nosaltres et portem. Perquè volem acompanyar-te cada dia a cada trajecte, en cada aventura, en cada moment… Volem formar part de la teua realitat i de la teua forma de viure la ciutat. Hi anem?

Tenim molt a explicar-te, ja són al voltant de 30 anys al teu costat, i per això naix aquesta web www.viajandojuntoscadadia.com. Perquè darrere de cada recorregut, de cada trajecte, s’amaguen milers d’històries viscudes per generacions i generacions de persones que fan que EMT València continue sent una realitat des de 1985 (i fins i tot abans): viatgers freqüents, passatgers ocasionals, turistes i treballadors dins i fora de cada autobús. Hi ha moltes coses que saps de nosaltres i altres que potser no, per això volem recollir aquí algunes d’elles, perquè entre tots seguim construint l’EMT València que volem. Aquest és un espai per a tots i totes, d’intercanvi de coneixement sobre el sistema de transport públic d’autobús a la ciutat de València. Ens acompanyes en el viatge?

Sempre pots comentar en les diferents pàgines i articles, o posar-te en contacte amb nosaltres o per la pàgina web d’EMT València. Recorda que estem per ajudar-te en el que necessites tant de forma física, com telefònica i digital.

DEIXAR RESPOSTA