Arriba fins el teu esport preferit amb EMT València

0
248

Tots tenim un esport preferit (o més). Bé perquè ho practiquem, bé perquè ho observem. O amb roba d’exercici, o amb la de carrer per veure com altres ho donen tot mentres disfrutem veient-los. En EMT València sabem de la gran quantitat d’esports, estadis i esdeveniments esportius que t’interessen a la ciutat, i per això intentem posar-ho tot de la nostra part per fer-te possible desplaçar-te fins a ells amb les línies d’autobusos del transport públic de València.

Per això, avui volem compartir-te des de Viatjant Junts alguns consells d’ús per a ajudar-te a arribar i tornar al centre d’esports que vullgues de la ciutat amb EMT València:

 1. Mou-te en bus per moure’t després. Si vas a practicar un esport, desplaçar-te amb EMT València t’ajudarà a eliminar pressions com aparcament, temps, concentració… Puja al bus amb la teua motxilla o ja vestit amb la teua roba esportiva, que et portem el més a prop possible del teu centre d’esports, sense estrès, i centra’t només en fer-ho el millor possible.
 2. Millor en bus per viure-ho a temps. De la mateixa manera, si vas a viure un esdeveniment o trobada esportiva del teu esport preferit, l’opció de l’autobús amb EMT València és segura perquè arribem a totes les instal·lacions esportives i estadis de la ciutat. A més, en partits de molta afluència reforcem encara més les nostres línies. Sempre amb l’objectiu que evites l’estrés d’haver de aparcar el teu vehicle en moments d’una enorme afluència de turismes particulars. Planifica la teua ruta amb EMT València amb temps, i arriba a temps sense problemes.
 3. Averigüa l’adreça exacta del teu centre o esdeveniment d’esports. A EMT València tenim un gran nombre de línies diürnes i nocturnes, combinacions i rutes diferents. Segur que hi ha una combinació idònia per a tu des del teu origen. Però per a això cal òbviament que tingues clara la direcció exacta del centre esportiu al que et dirigeixes, per poder arribar fins al mateix lloc, i no fins al principi o final del carrer. Si no ho saps, sempre pots consultar qualsevol dels llistats públics com aquestos, i després buscar la teu millor combinació amb EMT València:
  Centres esportius de la Fundació Esport Municipal de València.
  Instal·lacions esportives municipals de l’Ajuntament de València.
  Google Maps (buscant el nom del recinte, estadi, instal·lació …).
  – Aquí alguns dels estadis més freqüents: Estadi de Mestalla, Estadi Ciutat de València, Pavelló Font de Sant Lluís.
 4. Calcula la teua ruta. EMT València posa a la teua disposició dues grans opcions per calcular la teua ruta de manera personal: la nostra pàgina web amb el calculador de rutes, i l’APP per iOS i Android, que sempre la pots portar amb tu en el teu smartphone.
 5. Cadascún tenim unes necessitats puntuals d’horaris, destinacions, zones a les que ens agradaria arribar després de viure o practicar el nostre esport. Ho sabem, i per això estem ací per ajudar-te. El nostre servei d’Atenció al Client – OAC treballa per solucionar els teus dubtes, ajudar-te amb la teua combinació o informar-te de tot el que necessites saber per arribar d’un punt A a un punt B. A més, pots contactar amb OAC a través de diferents vies: telèfon, e-mail, SMS, oficina, WhatsApp, Telegram, Twitter… Consulta totes les opcions ací.

Compartim una ciutat única i amb una gran varietat d’opcions d’esport, així que ix allà fora i disfruta del teu, a la teua manera. I deixa que et portem fins a ell. Ens acompanyes?

DEIXAR RESPOSTA