EMT València a l’apartat digital – Gener a Març de 2015

0
168

Un dels nostres objectius principals és arribar al màxim nombre de ciutadans de València, ja que prestem un servei públic i creiem fermament en el teu dret de conèixer el màxim d’EMT València. L’àmbit digital és sens dubte un mitjà, ple de canals que van naixent i creixent, que cada vegada està més integrat a la societat en qualsevol estrat i edat, que ens permet arribar amb eficàcia tant a comunicar aspectes que considerem importants per al teu dia a dia a la ciutat, com per solucionar els dubtes o problemes que pugues tindre amb els busos vermells de València.

És per això que prestem especial importància al que ens diuen les dades dels punts de contacte que tenim amb tu en tot l’àmbit digital. Que són diversos, i que en els últims temps hem vingut incrementant per estar més a prop del que ens reclames; en casos excepcionals, fins i tot abans que ho faces! 🙂 Com per exemple amb WhatsApp o Telegram, on sóm la primera empresa de transport públic d’Europa en incorporar aquestes aplicaciones com a servei d’atenció al client.

Hui et volíem compartir en Viatjant Junts Cada Dia els resultats d’EMT València en l’apartat digital, entre l’1 de gener i el 31 de març de 2015. Són dades que ens incumbeixen a tots, perquè EMT València som precisament això, tant tu que puges als nostres busos com les més de 1.500 persones que formem part d’aquesta empresa pública de la ciutat. Unes dades que ens diuen que, a grans trets, seguim creixent també pel que fa a les solucions que et donem per resoldre les teues incidències, dubtes, consells o recomanacions en les formes de contacte digital.

Ací tens les dades d’EMT València des de l’1 de gener fins al 31 de març de 2015:

 • Pàgina web www.emtvalencia.es:
  • Nombre de visites: 755.143.
  • Pàgines vistes: 3.035.066.
  • Increment respecte a gener-març 2014: +16,82%.
 • APP oficial EMT València:
  • Nombre de descàrregues: 36.798.
  • Nombre de descàrregues a Google Play: 26.938.
  • Nombre de descàrregues a l’App Store: 6.860.
  • Increment respecte a gener-març 2014: +79,06%.
 • SMS: 
  • Rebuts: 16.912.
  • Mitjana diària de rebuts: 188.
  • Increment de rebuts respecte a gener-març 2014: +1,54%.
  • Enviats: 18.587.
  • Mitjana diària d’enviats: 207.
 • Facebook
  • Nombre total de fans: 8.314.
  • Increment gener-març 2015: +1.757.
  • Increment respecte a gener-març 2014: +1.739,60%.
  • Persones que han vist les publicacions d’EMT València: 145.095.
 • Twitter
  • Nombre total de followers: 3.628.
  • Increment gener-març 2015: +381.
  • Increment respecte a gener-març 2014: +352,77%
  • Persones que han vist els tweets d’@EMTValencia: 452.000.
 • WhatsApp / Telegram
  • Nombre de contactes: 6.752.
  • Servei llançat el 23 de febrer de 2015.
  • Al mes de març, primer mes complet d’activitat en aquest servei, el 31% dels dubtes i consultes totals es van fer per WhatsApp i Telegram, convertint-se en la segona forma de contacte més utilitzada, només per darrere de consultes per telèfon (el 40%).

Gràcies per viatjar amb nosaltres. I també per viure-ho i compartir-ho amb nosaltres, no ja en aquest món tecnològic, sinó més bé en aquesta era tecnològica.

DEIXAR RESPOSTA