Tecnologia i EMT, units pel futur

0
167

EMT València estrenem hui una nova línia temàtica de Viatjant Junts Cada Dia: la tecnologia. Perquè la tecnologia ens ha canviat i ens canvia cada dia, aquest mes d’abril t’explicarem com i per què incorporem nous processos per a estar cada dia més a prop d’allò que necessites. De com canvies tu, i per què volem seguir al teu costat i què fem per a aconseguir-ho.

La tecnologia ha canviat sens dubte la manera en què treballem en EMT València, en una transformació gradual i permanent des de la nostra fundació ara fa gairebé 30 anys. Des dels processos d’estudi de línies i rutes, fins a la forma de comunicar-nos amb tu, fins a processos d’intel·ligència o la seua aplicació als autobusos, cada vegada més respectuosos amb el medi ambient. Intentem estar oberts a noves opcions, preparats per donar un pas més enllà amb tu, perquè només de la mà podem anar junts en aquest viatge per ser coherents amb el futur que tots perseguim.

En les properes setmanes, t’anirem explicant algunes de les línies que treballem en EMT València per seguir amb aquesta voluntat permanent de ser tecnològicament avançats. També volem escoltar-te, i per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o en el nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatives de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital.

La tecnologia, aquest gran viatge que ens condueix cap a camins desconeguts i apassionants en els últims anys, que ens canvia i alhora ens anima també a canviar encara més. I en això seguim amb tu des d’EMT València. En www.viajandojuntoscadadia.com et desgranarem com i per què.

Aquest és el cartell oficial d’aquest mes d’EMT València i Tecnologia: TECNOLOGIA y EMTValencia

DEIXAR RESPOSTA