Flexibilitat i EMT, ens adaptem a tu

0
212

En EMT València estem avui d’estrena d’una nova línia temàtica de Viatjant Junts Cada Dia: la flexibilitat. Perquè amb cada ruta intentem que les teues preocupacions es queden aparcades a casa. De dia i de nit. Quan vas a treballar, a estudiar, oa descobrir la ciutat. Mentre llegeixes, escoltes música, parles o descobreixes pel vidre la València que ens apassiona. Al teu ritme, a la teua manera.

Al llarg d’aquests 30 anys d’història no hem deixat de reinventar-nos per intentar acoplar-nos a tu i a les teues necessitats, que han anat al seu torn canviant generació rere generació. Tu ens ho reclames, i nosaltres ho abordem amb compromís després d’escoltar com podem ajudar-te.

En les properes setmanes, et anirem explicant algunes de les línies que treballem en EMT València per seguir amb aquesta voluntat permanent de ser flexibles i adaptar-nos a les teues necessitats i ritmes. També volem escoltar-te, per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o al nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatius de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital.

Atent a www.viajandojuntoscadadia.com, que et desgranarem per ací com i per què intentem ser cada dia més flexibles.

Aquest és el cartell oficial d’aquest mes d’EMT València i Flexibilitat:

FLEXIBILIDAD

DEIXAR RESPOSTA