Curiositats sobre les nostres línies

0
182

Les nostres línies intenten adaptar-se a una ciutat en continu canvi i moviment. Per això, som conscients que hem de ser flexibles, i dia a dia analitzem factors i tendències per seguir sent un servei eficaç per a la ciutadania de València.

Encara que anem canviant, segur que hi ha moltes coses que ja saps d’EMT València perquè portem al voltant de 30 anys al teu costat, però potser hi ha algunes que encara et poden sorprendre. Perquè des de 1986 s’han succeït moltes situacions, modificacions i novetats, dins d’aquest intent permanent per ser flexibles, que ens deixen dades moltes vegades sorprenents quan es miren en perspectiva:

Saps quina és la línia que realitza un recorregut més llarg? La estrenada fa uns mesos Línia 25 ha trencat les estadístiques i s’ha col·locat com la que més quilòmetres realitza des del seu principi fins al seu final de trajecte. Ni més ni menys que poc més de 27 quilòmetres recorre un viatger que gaudeix del trajecte complet.

I la línia d’EMT València que realitza un traçat més curt? La Línia 5, amb 4,49km, té l’honor de ser la de menys recorregut entre la totalitat de les seues parades.

Alguna idea de quina és la línia més emprada pels viatgers diàriament? Segur que si ets un dels més de 5 milions de viatgers que es van pujar a la Línia 90 a 2014 t’ha saltat un somriure. Aquesta és la línia més emprada de la nostra xarxa.

Endevines quina és la línia d’EMT València que recorre més quilòmetres? Amb ni més ni menys que 70.000 quilòmetres mensuals, la Línia 2 és la que més partit li treu a les rodes dels autobusos de la línia.

I la línia que té més autobusos assignats? Amb un total de 16 vehicles en 2014, la línia 81 és la que més autobusos empra de la nostra xarxa.

Segur que si et preguntem per la línia més jove de la flota et ve ràpidament una resposta al capdavant: en efecte, és la línia 25, estrenada el gener d’aquest 2015, la qual s’ha incorporat més recentment a la xarxa d’EMT València .

Una xarxa viva, que s’adapta permanentment al que ens demandes directament i indirectament, perquè no pot ser d’una altra manera. Així que de ben segur aquestes dades seguiran canviant, tant com tu ho fas. I t’ho anirem explicant!

DEIXAR RESPOSTA