Persones i EMT, del singular al plural

0
174

En EMT València estem hui d’estrena d’una nova línia temàtica de Viatjant Junts Cada Dia: les persones. Si, les persones, com tu, com nosaltres també. Perquè en EMT València ens mous tu. Ens preocupes tu. Ens ocupes tu. Perquè tu ets nosaltres, una empresa de transport públic que vetlla cada dia per cada passatger, independentment de la seua condició.

En EMT València treballem quasi 1.500 persones, entre les que veus habitualment i les que estan darrere de tots els altres processos per moure les nostres línies cada dia amb la màxima eficàcia i diligència. Un engranatge que requereix d’una exigència diària en cadascuna de les facetes d’EMT València, per fer possible que tots i cadascun dels ciutadans i visitants de València troben una solució de transport cada dia, els 365 dies de l’any. Perquè ens importa estar a prop teu, independentment de la teua condició o circumstància.

Segurament el motiu principal que ens ha mogut des de 1985 no ha sigut altre que el d’estar a prop teu. De persona a persona. Per això, cada dia intentem donar amb noves solucions que permetan aprofitar al màxim el pressupost d’EMT València per atendre totes les exigències i estar per davant de les que estan per arribar.

En les properes setmanes aprofitarem el canal de Viatjant Junts Cada Dia per explicar-te algunes de les línies que treballem en EMT València per seguir amb aquesta voluntat permanent d’estar al teu costat. També volem escoltar-te, per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o al nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatius de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital.

Atent a www.viajandojuntoscadadia.com, perquè ací et desgranarem el com i el per què d’EMT València i les Persones.

Aquest és el cartell oficial d’aquest mes d’aquesta nova línia temàtica:

 

PERSONAScartel

DEIXAR RESPOSTA