Aquest estiu mou-te amb el Correnit i les línies Nocturnes per gaudir de la nit

0
204

Des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost, la nit a València dels caps de setmana i vespres de festiu es mou més que mai en bus. Perquè en EMT València volem que gaudeixes al màxim del bon temps i de tots els plans que ofereix la ciutat, amb els caps de setmana i els seus múltiples actes com a grans atraccions. I volem que ho fages sense preocupacions, sense pensar en els embussos, en com tornar a casa si no et trobes en condicions òptimes per conduir, o en on aparcar el cotxe, o en com anar d’un lloc a un altre… Puja al bus, que et portem, pots estar tranquil.

Els mesos de juliol i agost, les línies nocturnes N1, N8, N9, N89 i N90 dupliquen la freqüència els divendres, dissabtes i vespres de festiu. La línia N1 passa cada 27 minuts i les línies N8, N9, N89 i N90 cada 23 minuts. Les línies nocturnes circulen els divendres, dissabtes i vespres de festius de 22: 30h a 3: 00h, i entre setmana fins a la 1: 30h.

El Correnit és la teua opció si vols estar connectat amb les grans zones d’oci de la ciutat d’una forma còmoda els divendres, dissabtes i vespres de festiu. Pots agafar-lo des de les 22: 30h fins a les 4: 45h.

A més, el bitllet senzill et permet fer transbordament gratuït a tota la xarxa nocturna i Correnit.

Així que gaudeix més que mai dels caps de setmana i mou-te per on vulgues amb EMT València.

Tens tota la informació del Correnit i Nocturnes a la pàgina web d’EMT València.

correnit

DEIXAR RESPOSTA