Descarrega els fons de pantalla de Persones i EMT

0
312

Durant aquests 30 anys d’història segurament el fil principal que ens ha mogut ha sigut estar a prop teu. De persona a persona. Per això, cada dia intentem donar amb noves solucions que permetan aprofitar al màxim el pressupost d’EMT València per atendre totes les exigències i estar per davant de les que estan per arribar. Han sigut unes setmanes en què t’hem anat explicant a través de les xarxes i canals socials d’EMT València, amb Viatjant Junts Cada Dia, com ens acostem a aquesta percepció des de la companyia de transport públic de València: Persones. I, ara, a punt de donar pas a una nova temàtica, et compartim els fons de pantalla que hem preparat per a tu per celebrar la ‘unió’ de Persones i EMT València. Pots descarregar-los clicant al botó dret sobre la imatge i fent clic a ‘guardar imatge com a’.

– Tablets:

Personas.Ipad

 

– Smartphones:

Personas.Iphone

DEIXAR RESPOSTA