‘Puja’t a València’, la nostra nova campanya

0
307

Ja està al carrer des de hui 1 de juliol la nostra nova campanya de comunicació ‘Puja’t a València’. Ara que arriba l’estiu, volem estar a prop teu i dels teus plans, i per això et proposem pujar-te en bus per a gaudir de tot allò que ens ofereix la ciutat: platja, art, natura, cultura, oci, diversió … En EMT València estem amb tu tot l’any, però el bon temps de l’estiu (encara que ací allò de ‘mal temps’ és més bé anecdòtic) ens convida a estar més a l’aire lliure, a gaudir del sol i de la calor.

Tenim una ruta (o diverses) per a cada tipus de pla que tingues en ment, així que primer planifica el teu destí, després entra en www.emtvalencia.es o descàrrega l’APP i busca sempre que vullgues la teua millor combinació amb EMT València, i després puja al bus, que et portem. Puja’t a València i a gaudir de l’estiu!

2xkFgR0-eEiMeErrol26K1dVwGMxU0_XCL-SAOYSKpk Bvp1pgRucBnA1Xscc_5mVdjQvu91E7wMNbG2JZYf2lA guayagGjMXXA02bsci6DB44cMqpkylF3ZpOhzoFXgPc

DEIXAR RESPOSTA