Viatja en bus, València com a principi i final

0
179

En EMT València estem hui d’estrena d’una nova línia temàtica de Viatjant Junts Cada Dia: viatjar en bus. Perquè tu decideixes el teu pla, i una ruta d’EMT València ho fa possible. Platja, centre, natura. Art, cultura, esport, oci. La part més turística, les zones més amagades. El que saps i el que encara no de València. Línies que fan de València una ciutat que sempre té alguna cosa a ensenyar-te. Per a tu que vius a la ciutat, per a tu que véns de tant en tant, i per a tu que véns a descobrir-la.

Volem transmetre en el nostre dia a dia en els canals socials d’EMT València tot el que té la nostra ciutat i com es pot arribar en bus. A més, ara el bon temps anima a sortir a disfrutar de València i de tota la seua oferta, més que mai, perquè l’estiu activa a aquesta ciutat d’una forma especial. Compartim una ciutat increïble, en què tractem de connectar amb tots els plans, ja sigan d’oci, d’estudis, de treball, per compromisos personals, o perquè arribes a descobrir-la aquests dies.

En les properes setmanes aprofitarem el canal de Viatjant Junts Cada Dia per explicar-te algunes de les línies que treballem en EMT València per ajudar-te a descobrir la ciutat en què vivim o que visites. També volem escoltar-te, per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o al nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatius de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital.

Atent a www.viajandojuntoscadadia.com, perquè ací et desgranarem el com i el per què d’aquesta línia temàtica.

Aquest és el cartell oficial de ‘Viatja en bus’:

viaja_en_bus_final-01

DEIXAR RESPOSTA