Com funciona el transbordament?

0
1269

Aquesta és una pregunta que molts passatgers i usuaris d’EMT València ens fan amb molta freqüència. Com aprofitar les opcions de transbord? Per a alguns destins és aconsellable pujar a un bus fins arribar a un punt determinat i enllà o en una parada propera pujar a un altre d’una altra línia, permetent completar una ruta més llarga o més personalitzada. El transbordament és una opció molt aconsellable en aquestes dos situacions perquè et permet arribar pràcticament a qualsevol destí o fins i tot més ràpid, i per això hui t’ho expliquem d’una manera molt senzilla i concreta en Viatjant Junts Cada Dia, perquè segueixes millorant la teua experiència dins dels nostres autobusos, els teus.

Alguns aspectes que has de tenir en compte:

El transbordament és gratuït i il·limitat al llarg d’una hora amb Bonobús. És a dir, a partir del moment de validació del teu títol en el primer autobús, pots aprofitar els següents 60 minuts per pujar als autobusos que vullgues d’EMT València (fins i tot a la mateixa línea d’anada i tornada) de forma gratuïta presentant de nou la teua targeta, que no et carregarà un altre viatge.

El títol senzill no dóna opció a transbord, excepte en la xarxa nocturna. Aquesta és una de les moltes raons per les quals resulta aconsellable adquirir títols que si que ho permeten (i que a més permeten estalviar al ser títols subvencionats): BonoBús, Bono Transbord o EMT Família Nombrosa (que permet adquirir títol de bonobús a tarifa especial per a famílies nombroses) si que permeten transbordaments gratuïts en la següent hora.

Altres títols com Bono Oro, EMT Jove o Abonament Transport no tenen limitació de viatges al llarg de la seua validesa, de manera que les opcions de transbordar s’estenen més enllà dels 60 minuts des del primer viatge, sense límit.

Les parades més importants de transbord fins i tot tenen panell informatiu, facilitant l’espera i permetent una millor connexió amb altres línies.

– Per idear rutes llargues o trajectes no possibles amb una sola línia, tant l’APP EMT València com el calculador de rutes del web d’EMT València resulten ideals, ja que et proporcionen a la teua mà tota la informació que necessites per a viatjar.

– Si tens dubtes de com arribar o quines combinacions aprofitar per arribar al teu destí, les nostres Oficines d’Atenció al Client poden ajudar-te a preparar la millor ruta, amb els transbordaments més aconsellables dins de l’hora gratuïta per transbordar. Per telèfon, WhatsApp / Telegram, preguntant-nos per Twitter o Facebook, podem ajudar-te en un obrir i tancar d’ulls.

Així que aprofita el transbord i disfruta de la ciutat sense límits, que nosaltres et portem!

DEIXAR RESPOSTA