Aquest nou curs, puja a EMT València

0
152

Ja comença un nou curs acadèmic, i segurament estàs començant a fer plans de com arribar cada dia al teu centre d’estudis, quines combinacions emprar i a través de quins mitjans. Setembre és l’època dels nous reptes, el mes on comencem de nou amb l’activitat frenètica i volem tenir-ho tot clar. I des d’EMT València volem donar-te tota la informació perquè estem convençuts que som una bona opció per al teu temps, la teua butxaca i la teua tranquil·litat. Portem al voltant de 30 anys acostant a estudiants als seus col·legis, instituts i universitats de la ciutat, que trien desplaçar-se amb un bus d’EMT València per moltes raons:

  • Temps: planifiques la teua eixida de casa amb l’horari a què el bus passa per la parada (que pots comprovar a la web d’EMT València o l’APP oficial), agafes el bus, arribes al teu centre d’estudis, i ja estàs preparat per començar la jornada acadèmica. Sense res més. Saps per avançat quant pots tardar, i excepte algun imprevist de trànsit (que sempre afecta en menor mesura als autobusos al circular per un carril propi costat de taxis) pots estar tranquil.
  • Tranquil·litat: elimina l’estrès de buscar aparcament i puja a un bus d’EMT València.
  • Durant el viatge, pots aprofitar per fer altres coses: repassar, consultar les xarxes, informar-te, llegir… Tens un conductor que s’encarrega de portar-perquè aprofites el teu temps, en lloc de gastar-ho conduint.
  • Contaminació: moltes vegades se’ns oblida que viatjant en bus contribuïm a una menor contaminació a aquesta ciutat que tant ens agrada. Viatjar en vehicles particulars en lloc d’en transport públic no és beneficiós per a les emissions de CO2, així que sé coherent amb la teua consciència i puja al bus, que també el futur de València ho agrairà.
  • Butxaca: en EMT València pots disfrutar dels avantatges del títol EMT Jove, amb el qual et pots beneficiar d’una tarifa especial de viatges il·limitats, a la xarxa d’autobusos públics de València.

Molta sort en aquest nou curs, i puja’t que et portem. Si podem ajudar-te, no dubtes en consultar-nos.Screen Shot 2015-09-09 at 11.13.07

DEIXAR RESPOSTA