Descarrega els fons de pantalla de Temps i EMT

0
320

Al llarg d’aquesta línia temàtica de ‘Temps’ hem volgut transmetre’t en el nostre dia a dia en els canals socials d’EMT per què creiem que el teu temps és el bé més valuós, i com cada dia els nostres busos eixen al carrer disposats a donar el màxim a cada segon. Puntuals, precisos. Perquè el temps no se t’escape a l’asfalt, ni lluny d’ell, i et permeta arribar a on vols sense causar-te problemes.

Sabem que quan fas servir els nostres busos esperes que complim amb els nostres horaris sense vacil·lar ni un segon, i encara que no sempre és així (per raons pròpies o alienes) els nostres percentatges de puntualitat estan en cotes elevades. Ara, a punt de donar pas a una nova temàtica, et compartim els fons de pantalla que hem preparat per a tu per celebrar ‘Temps’ i EMT València. Pots descarregar-clicant al botó dret sobre la imatge i fent clic a ‘guardar imatge com’.

– Tablets: tiempo_ipad

 

– Smartphones:

TIEMPO_iPHONE

DEIXAR RESPOSTA