Participa al concurs #EMTExperienceConBrida i guanya una de les 10 entrades dobles per veure a Brida en concert… al bus!

0
127

Com ho sents. El grup valencià Brida, un dels grups que apunta alt i que compta amb un nodrit grup de seguidors, va a donar un concert molt especial. Serà estrenant el nou concepte d’EMT València ‘EMT Experience’, en què et portarem a descobrir com el bus pot ser alguna cosa més que un transport. I serà, com no podia ser d’altra manera, donant un concert dins d’un dels autobusos d’EMT.

Volem que siga un concert únic, proper, íntim, i tu pots ser un dels 20 afortunats que puga veure’ls en directe el proper dijous 24 de setembre de 2015. Per guanyar les entrades, pots fer-ho participant en els nostres concursos a Facebook i a Twitter :

  • A Facebook: has de fer clic a M’AGRADA i COMENTAR dient per què t’agradaria ser un dels guanyadors. I dóna-li a COMPARTIR si vols que els teus amics s’assabenten i participen perquè tingues més opcions de guanyar. Sortegem 5 entrades dobles per al concert i el disc signat pel grup. Visita la fanpage d’EMT València i participa.

Afanya’t perquè només hi ha fins el diumenge 20 de setembre per participar, i el dilluns 21 anunciarem els guanyadors!

Un concert únic d’un grup que apunta alt, véns? Disfruta d’EMT Experience!
brida

DEIXAR RESPOSTA