Descarrega els fons de pantalla de Mobilitat Sostenible i EMT

0
262

Durant aquesta línia temàtica de ‘Mobilitat Sostenible’ hem volgut transmetre’t en el nostre dia a dia en els canals socials d’EMT el nostre repte per aconseguir una ciutat amb un present i futur més sostenible i respectuós amb nosaltres mateixos i amb el medi ambient.

Creiem en una ciutat en la que tu tries mitjans i moments per combinar la millor forma d’arribar al teu destí. Mirant per tu, per la teua salut, pel teu matí. Cuidant al màxim la teua ciutat, reduint la contaminació. Intentant, entre tots, crear un model d’una València més sostenible per poder-la disfrutar en el futur tant com fins ara. Ara, a punt de donar pas a una nova temàtica, et compartim els fons de pantalla que hem preparat per a tu per celebrar aquesta ‘Mobilitat Sostenible’ en EMT València.

Pots descarregar-clicant al botó dret sobre la imatge i fent clic a ‘guardar imatge com’.

– Tablets: Movilidad_IPAD

 

 

-Smartphones:

 

Movilidad_phone

DEIXAR RESPOSTA