Descobreix el Festival Intramurs amb #EMTExperience

0
176

Dins de les nostres activitats en #EMTExperience, aquests dies estem molt feliços de col·laborar amb el Festival Intramurs. El Festival per l’Art a València és un projecte per a la promoció de totes les arts contemporànies que s’enclava dins l’àrea que les antigues muralles de València delimitaven. Un col·lectiu de professionals format per artistes, dissenyadors, gestors i teòrics de l’art, units amb la idea d’organitzar un festival interdisciplinari, porten a terme un any més aquesta gran experiència en contacte amb les associacions, institucions i comerços d’aquesta zona centre amb intenció de dinamitzar-la culturalment.

Des del 22 d’octubre i fins l’1 de novembre, la part antiga de València s’omple d’art de diferents gèneres, i en EMT València estem ací per aconseguir que arribes fins aquestes activitats i també perquè algunes d’elles troben en els nostres busos l’espai en el qual reflexionar sobre els corrents artístics de la nostra ciutat.

Durant aquests dies, a més de la completa agenda d’activitats d’Intramurs, que pots veure ací en detall, en EMT València incorporem també algunes més dins de la nostra línia d’art i cultura en moviment amb EMT Experience:

  • Hi haurà un recital poètic en un dels nostres busos, atent perquè et informarem en les nostres xarxes.
  • També hi haurà un espectacle de dansa en una de les nostres parades.
  • I dins de les activitats infantils d’EMT València, EMT a l’Escola, també els més xicotets disfrutaran de ‘MiniIntramurs’, on els informarem amb teatre de titelles de tot el que Intramurs pot descobrir-los.

A les nostres xarxes t’anirem informant de les dates i llocs concrets d’aquestes activitats, així que permaneix atent al nostre Facebook o Twitter perquè hi haurà convocatòria perquè assisteixis a la #EMTExperience amb Intramurs. Disfruta del festival amb EMT València!

AgZjz9cgaqMQCm0_qy_NJnf0jRhbENjgZ6BwUaLBqilu AkYY1g1ixQ9Ycy3oGhpsDldh83-S23lIy0FL8pYTK-p4 AlKYps8IwW3ZxYjtrIiVNgbVqwXaOz0Y9llyf5JddbsN

DEIXAR RESPOSTA