Joves al teu costat

0
198

En EMT València estem hui d’estrena d’una nova línia temàtica de Viatjant Junts Cada Dia: joves. Passen els anys però cada dia ens sentim més joves. Portem connectant València des de 1986, i lluny d’envellir intentem estar cada dia més a prop teu, que vols disfrutar d’esta ciutat amb eixa passió i energia que només tu tens. Intentem apropar-nos als teus gustos, necessitats, interessos i motivacions, que són diferents a les de generacions anteriors, i que fan canviar la forma en què creem rutes, ideem noves formes de contacte amb tu o arrenquem els motors cada dia.

Perquè volem que EMT siga també per a tu, sempre. Per a tu que ets jove… i ens fas joves també a nosaltres. I perquè compartim una ciutat increïble, en la que tractem de connectar-te amb tots els plans, ja siguen d’oci, d’estudis, de treball, per compromisos personals, o perquè arribes a descobrir-la aquests dies.

En les properes setmanes aprofitarem el canal de Viatjant Junts Cada Dia per explicar-te algunes de les línies que treballem en EMT València enfocades a tu, que ets jove i que necessites d’una EMT més dinàmica. També volem escoltar-te, per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o al nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatius de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital.

Atent a www.viatjantjuntscadadia.com, perquè ací et desgranarem el com i el per què d’aquesta línia temàtica.

Aquest és el cartell oficial de ‘#AmbTuJoveEMTValencia’:

Screen Shot 2015-10-22 at 13.23.34

DEIXAR RESPOSTA