Descarrega els fons de pantalla de ‘Joves’

0
178

Al llarg d’aquesta línia temàtica de ‘Joves’ hem volgut transmetre’t en el nostre dia a dia en els canals socials d’EMT què fem per intentar estar cada dia més a prop d’una societat en canvi, en la qual malgrat passar els anys i estar a prop del nostre 30 aniversari no deixem de reinventar-nos per ser cada dia més joves.
Intentem apropar-nos als teus gustos, necessitats, interessos i motivacions, que són diferents a les de generacions anteriors, i que fan canviar la forma en què creem rutes, ideem noves formes de contacte amb tu o arrenquem els motors cada dia. Ara, a punt de donar pas a una nova temàtica, et compartim els fons de pantalla que hem preparat per a tu per celebrar aquesta línia en EMT Valencia. Pots descarregar-los clicant al botó dret sobre la imatge i fent clic a ‘guardar imatge com’.

 

– Tablets:

IPAD_jovenes

 

– Smartphones: 

Iphone_jovenes

DEIXAR RESPOSTA