Cultura, el cor de la ciutat

0
210

En EMT València estem hui d’estrena d’una nova línia temàtica de Viatjant Junts Cada Dia: Cultura. Compartim València, una ciutat que és un bressol de l’art en tota la seua extensió, del que sempre ha existit i del qual no deixa de sorgir. I en EMT València intentem estar al costat de cada sintonia, lletra o imatge, en una ciutat única, plena d’artistes i creadors, en el seu passat, present i futur, en els quals creiem per construir una ciutat millor, amb ànima pròpia. Una cultura que a València és única, especial, diferencial, perquè a l’art comú sumem les nostres pròpies tradicions i forma de ser. I en EMT, per molt que passen els anys, seguim transportant-te a tu cada dia, i amb tu a la teua forma de crear i entendre la cultura. Perquè creiem que cultura és qui tu ets, i qui ens fas a nosaltres.

En les properes setmanes aprofitarem el canal de Viatjant Junts Cada Dia per explicar-te algunes de les línies que treballem en EMT València enfocades a la Cultura. També volem escoltar-te, per això sempre pots enviar-nos els teus comentaris (en els posts o al nostre formulari de contacte de la web, o si és en relació amb dubtes operatius de servei també en atenció al client – OAC) o deixar-los en cada comunicació que fem en tot l’àmbit digital.

Atent a www.viatjantjuntscadadia.com, perquè ací et desgranarem el com i el per què d’aquesta línia temàtica.

Aquest és el cartell oficial de ‘Cultura, el cor de la ciutat’:

Culturadef

DEIXAR RESPOSTA