Descarrega els fons de pantalla de ‘Cultura’

0
239

Durant aquesta línia temàtica de ‘Cultura’ hem volgut transmetre’t en el nostre dia a dia en els canals socials d’EMT què fem per estar al costat de cada sintonia, lletra o imatge, en una ciutat única, plena d’artistes i creadors, en el seu passat, present i futur, en què creiem per construir una ciutat millor, amb ànima pròpia.
30 anys després, seguim transportant-te a tu cada dia, i amb tu a la teva forma de crear i entendre la cultura. Perquè creiem que cultura és qui tu ets, i qui ens fas a nosaltres. Ara, a punt de donar pas a una nova temàtica, et compartim els fons de pantalla que hem preparat per a tu per celebrar aquesta línia en EMT València. Pots descarregar-clicant al botó dret sobre la imatge i fent clic a ‘guardar imatge com’.

– Tablets: 

CULTURAtablet

 

– Smartphones: 

Culturamovil

DEIXAR RESPOSTA