EMT Jove, el teu nou títol per 25 euros al mes

0
731

Si tens menys de 25 anys, ara és igual d’on sigues. Per 25 euros al mes, pots viatjar en EMT València de forma il·limitada, i per al que tu vulgues: per gaudir de la ciutat, per anar al teu centre d’estudis, per anar a la feina, per fer esport o de compres… I de dia o de nit, perquè a més de les línies diàries tenim també les línies nocturnes i el Correnit. Així que tu tries! Amb les noves condicions del nostre títol volem fer-t’ho fàcil i estar al teu costat per ajudar-te a viure la ciutat al màxim, al teu aire.

Aquests últims dies hem estat a la zona universitària de la ciutat informant sobre com pots obtenir aquest nou títol, així com quines són les línies que poden portar-te a les universitats des de qualsevol punt de la ciutat. Unes opcions que t’anirem explicant en EMT València i Viatjant Junts Cada Dia perquè tingues a la teua mà tota la informació que et facilite el dia a dia. Un equip dels nostres ‘xaquetes vermelles’ ha estat repartint informació a les universitats, amb els plànols que condueixen a les principals zones d’estudis i col·legis i residències universitàries. Vam estar a la Universitat de València (i també en el seu Campus de Burjassot), la Universitat Politècnica de València, Pax Institut Tècnic Professional, Barreira, ESAT, EASD, Universitat Catòlica de València, ESIC, Universitat Menéndez Pelayo, Berklee i la Universitat Europea de València, veient una gran acollida d’aquestes noves condicions i possibilitats.

This slideshow requires JavaScript.

EMT Jove és un títol personal i intransferible que pots sol·licitar en qualsevol de les nostres Oficines d’Atenció al Client, per al que necessitaràs aportar aquesta documentació:

  • Hauràs de portar original i fotocòpia de DNI en vigor. Si ets menor de 14 anys, també DNI del pare, mare o tutor.
  • La sol·licitud del títol l’ha de fer sempre el titular del mateix; si ets menor d’edat, hauràs de venir acompanyat del teu tutor o representant legal.
  • Hauràs d’omplir un formulari sol·licitud, que pots descarregar ací o completar en les mateixes oficines, presentant dues còpies.

 

Tingues en compte també aquests consells per treure el màxim profit al teu EMT Jove:

  • Pots recarregar el títol mensual EMT Jove de forma còmoda i directament online a www.emtvalencia.es, en l’APP d’EMT Valencia o a les nostres oficines d’Atenció al Client.
  • Durant el viatge, porta sempre el DNI per a possibles comprovacions en línia.

Un bo pensat per a tu i per a les teves necessitats. Puges amb nosaltres?

DEIXAR RESPOSTA