Viatjant Junts en una ciutat en la qual tu ets el protagonista: #LaTeuaCiutat

0
152

Ahir vam tancar una etapa de Viatjant Junts Cada Dia… i hui obrim una altra. Des de hui, iniciem aquesta segona etapa de Viatjant Junts Cada Dia en què anem a recórrer diferents estacions temàtiques que ens porten a descobrir els nostres punts comuns com a residents i visitants d’aquesta València que compartim. Volem centrar-nos en tu, perquè tu ets l’eix que marca el nostre camí, i en què fem per seguir-te. En com ets, com penses, com decideixes i com camines en el teu dia a dia, donant l’essència a la ciutat.
Volem veure els teus valors i forma de ser que fa d’aquesta una ciutat tan especial. Així que des d’ara, anirem centrant-nos mensualment en una d’aquestes característiques i emocions, que defineixen la forma en què anem avançant cap al futur des de València.
Dins d’aquest nou camí, ens semblava que aquesta primera estació del segon ‘trajecte digital’ de la línia virtual Viatjant Junts Cada Dia no podia tenir un millor destinació que el que ens porta a adonar-nos de l’amplitud i varietat que ens ofereix València. En totes les seues facetes, moments, cantonades i estampes, és una ciutat sorprenent i única, que entre tots ens hem encarregat de construir en la seua essència.
Perquè, com cada dia, arranquem motors amb una idea al cap i un objectiu anotat en majúscules: portar-te a viure la ciutat com tu vulgues. Una València de possibilitats tan infinites, tan oberta, tolerant i dinàmica com tu, que l’has modelat per ser la gran ciutat que hui compartim.
Des de 1986 la ciutat ha canviat molt, tant com tu ho has fet. Però els seus carrers respiren un ambient únic que serveix de nexe al futur: festiva, universitària, oberta, sostenible, dinàmica, tecnològica… I en això estem també en EMT València, viatjant també amb tu cap a noves destinacions que ens porten a un model de companyia de transport públic i ciutat que vagin de la mà.
En #LaTeuaCiutat anirem posant en comú com gaudir de la ciutat i com esprémer en totes les seues facetes. I què fem en EMT València per a ser el teu vehicle cap a viure-la a la teua manera. Així que segueix-nos en les nostres xarxes i al nostre blog, que ens espera un mes intens d’emocions i amb molt de ritme… I atent perquè això és només el principi d’una nova ruta que ens acompanyarà els propers mesos, en què et prometem sorpreses per gaudir del camí més que mai. Anem?

DEIXAR RESPOSTA