‘Innovadors per tradició’, creant junts un futur diferent

0
241

Com som els valencians? Sens dubte, una de les nostres facetes comuns se’ns ve ràpidament a la ment per respondre a la pregunta: innovadors. Per tradició, de sempre, som així, plantejant nous reptes i apostes per crear un futur il·lusionant, diferent, modern. Canviem amb el canvi, de vegades a més sent nosaltres els que el mouen cap endavant.

Els valencians tenim costums, celebracions, cultura i tradicions pròpies especials i úniques, però alhora som capaços de seguir innovant i donant cabuda a les mateixes en el matí que està per arribar, sempre donant un pas més enllà. És per això pel que som, en definitiva, INNOVADORS PER TRADICIÓ. Aquesta és la manera de pensar, de fer i de viure que és la pròpia dels valencians i és també el ritme que ens mou en EMT València a seguir mirant al futur, sense oblidar-nos de la nostra història i de l’aprenentatge que ens deixa.

Per això, durant les properes setmanes volem centrar-nos en com seguim creant, com a societat i com a empresa pública, en un període pròxim en què vindran tants moments per compartir junts tradicions que segueixen caminant amb nosaltres cap al futur: les Falles, la Setmana Santa Marinera, l’arribada de la primavera, el clima que va canviant cap a la calor… Tenim un viatge junts que no volem perdre’ns, anem cap a ell? Ens acompanyes?

Atent perquè anirem desvetllant moltes coses en les nostres xarxes al voltant d’aquest lema. Innovant, com sempre, amb tu i gràcies a tu. Perquè no sabem fer-ho d’una altra manera. Gràcies per viatjar amb nosaltres.

DEIXAR RESPOSTA