A l’EMT augmenta un 10% els viatgers el dia del canvi de xarxa respecte a 2015

0
238
  • Més de 260.000 persones varen pujar als autobusos municipals ahir dimarts
  • La nova línia 99 s’estrena amb 4.669 usuaris
  • Les línies 73 (95%), 11 (16%) i 31 (13%) entre les que més pugen

Un total de 261.609 persones va gastar el transport públic en autobús per a fer els seus desplaçaments este dimarts, el dia que l’Empresa Municipal de Transports (EMT) començava a implantar la primera fase de la seua millora de xarxa. Esta xifra és un 10,21% superior a la del mateix dia de l’any passat i confirma la tendència ascendent dels darrers mesos.

La nova línia 99 (que substitueix a la ruta que feia una empresa privada amb Metrorbital) s’estrena amb un total de 4.669 viatgers. Altra que canvia el seu recorregut de manera substancial és la línia 73 que ha duplicat el seu passatge al connectar Sant Isidre, Tres Forques i Nou moles de manera més eficient cap al centre. La línia 11, que també té un recorregut més directe cap al centre de la ciutat va pujar el dia d’ahir en un 16,2%, igual que la línia 31 que dona una connexió en l’estació del Cabanyal i que este dimarts tingué una demanda de 13,3% més que l’any anterior.

Les línies que acurten el seu recorregut, com ara la 8, la 9 o la 81 han tingut una reordenació de la demanda ja que els usuaris han buscat altres alternatives millores amb la nova xarxa, sobretot en el cas de la línia 99.

Des de l’EMT destaquen la normalitat amb la que els viatgers i viatgeres varen assolir les millores de la xarxa i volen agrair als treballadors i treballadores de l’empresa l’esforç al llarg d’estes últimes setmanes. D’altra banda també demanen als usuaris i usuàries comprensió davant estos canvis que esperen facen de l’EMT el referent a la ciutat de la mobilitat.

DEIXAR RESPOSTA