EMT conclou el disseny de la línia 73

0
643
  • Amb l’actual traçat es reduirà el temps de freqüència dels 16 minuts actuals als 8/9 que tindrà després de la modificació del 26 de juliol

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) millorarà a partir del 26 de juliol les connexions dels veïns i veïnes del barri de Tres Forques amb diferents equipaments socials i sanitaris i el centre de la ciutat gràcies a les modificacions en la línia 73. Des d’aquest dia els desplaçaments seran més ràpids ja que la freqüència passarà dels 16 minuts actuals (que en moltes ocasions no es compleixen pel mateix traçat) als 8/9 minuts que s’oferirà en un dia normal laborable. A més, la línia serà molt més fiable ja que deixarà de fer el recorregut enrevessat que realitza en l’actualitat.

Aquesta millora arriba després de la celebració de diverses sessions en les Juntes Municipals de Districte. Després de celebrar la consulta ciutadana, que en el cas d’aquest barri va concloure sense que es produira cap suggeriment de millora en contra de l’objectiu final de la nova xarxa, els tècnics de l’EMT van continuar amb el seu treball. Fruit d’aquesta tasca, s’ha completat el disseny de la nova línia 73 que suposa un clar benefici per als veïns i veïnes, i s’emmarca en la mateixa línia que ha traçat l’EMT amb la seva nova xarxa.

La nova línia 73 inicia el seu recorregut al barri de Sant Isidre i després de passar pel Centre de Salut es dirigeix cap a Tres Forques travessant el barri per Fra Juníper Serra, moment en el qual ix a Tres Creus i es dirigeix de la forma més directa possible al centre de la ciutat passant pel carrer Brasil i el Centre d’Especialitats Joan Llorens.

DEIXAR RESPOSTA