EMT València convoca 20 places per a peons i peones

0
445
  • La meitat de les places estan reservades per a dones
  • La convocatòria s’ha pactat amb els representants sindicals

EMT València ha obert la convocatòria per a crear una borsa amb 20 peons i peones que cobriran els llocs de treball que queden vacants. Per primera vegada es reservaran un 50% de les places a dones, tal i com es va acordar en la Comissió de Igualtat de l’EMT. A més, les bases s’han pactat amb els sindicats que, de manera majoritària, han donat el seu vist i plau.
La convocatòria costarà de dos proves selectives, un test específic i un altre d’aptitud. També es valoraran mèrits com tindre el carnet de conduir, estar en disposició dels títols de tècnic bàsic en riscs laborals i de gestió de residus o acreditar pertànyer a un col·lectiu dels considerats com de difícil inserció laboral.
El regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, ha destacat l’esforç a nivell de plantilla que està fent l’EMT. “Hem contractat més conductors que mai, també mecànics i ara és el torn de peons”. “L’objectiu final”, ha reafirmat el regidor, “és augmentar el número de treballadors i treballadores per a que l’EMT puga donar un servici del que pugem estar orgullosos els valencians i les valencianes”.
Per la seua banda el director-gerente de l’EMT, Josep Enric Garcia Alemany, s’ha felicitat pel fet que s’haja arribat a un consens amb les forces sindicals per a la convocatòria. “Es una prova de que si anem tots i totes de la mà és més fàcil aconseguir que l’EMT siga el referent com a empresa pública del transport col·lectiu de viatgers”.

DEIXAR RESPOSTA