UNA EMT AMB MÉS VIATGERS, MÉS PUNTUALITAT I MÉS REGULARITAT DURANT FALLES

0
124

Destaca l’increment d’un onze per cent en període nocturn en les tretze línies regulars que han oferit servici de 24 hores

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha donat a conéixer les dades de validacions, de puntualitat i de regularitat que durant els dies de falles ha obtingut l’empresa municipal, i en tots ells s’ha produït una millora important en respecte a les dades de l’any anterior.

D’esta manera es pot parlar d’un bon funcionament del dispositiu especial de l’EMT i d’una eficaç gestió del transport públic de la ciutat, en unes dates especialment complicades pels carrers tallats i per la gran afluència de gent, que enguany ha sigut molt considerable.

Des de l’EMT s’ha destacat que s’han superat totes les previsions i el transport públic d’autobusos urbans de la ciutat ha transportat un total de 1.345.000 passatgers des del dia 15 de març fins al dia 19 de març, el que significa un augment respecte del 2016 de quasi un 3% de viatgers. Des del dia 11 de març han triat l’autobús urbà un total de 2.323.722 persones, una xifra lleugerament per damunt de les previsions marcades, tot i l’amenaça de pluja als primers dies.

En este sentit, el director-gerent de l’empresa municipal de Transports, Jose E. Garcia Alemany, ha volgut agrair el treball dels treballadors i treballadores que han fet possible el dispositiu faller. “En especial conductors, conductores, inspectors e inspectores que han estat al carrer demostrant la seua professionalitat”, ha remarcat.

Entre tot el dispositiu, ha tingut especialment bona acollida el servici especial de 24 hores de l’EMT. De les 22:00 hores fins a les 6:00 hores de la matinada, tant en les línies regulars que van ampliar el seu horari de forma ininterrompuda com en les línies nocturnes habituals (que han redoblat el servici amb el doble de dispositius) s’han obtingut 106.348 validacions, una xifra que suposa un onze per cent d’increment respecte a l’any anterior.

L’EMT guanya en puntualitat i regularitat estes falles

Cal destacar també l’esforç que ha fet l’empresa municipal per oferir un servici amb la màxima qualitat tant als veïns i veïnes com als visitants i turistes. I és que les dades de puntualitat i regularitat han millorat significativament respecte als anys anteriors.

La puntualitat s’ha incrementat en un 5% respecte a l’any anterior, arribant a més d’un 85 per cent d’autobusos que han eixit a l’hora establida de la parada inicial de les diferents línies existents.

Bones dades també per a la regularitat del servici d’autobusos que s’ha incrementat fins al 74 per cent de combois que han complit la freqüència de pas programada al cent per cent i sense cap retard.

Les línies més usades durant estos dies, per este ordre, han sigut la 89, 90, 2, 3, 19, 27, 64, 60, 95 i la 99.

DEIXAR RESPOSTA