EMT València executarà tres projectes subscrits amb l’IVACE per a fomentar una major participació en els mitjans de transport públic

0
257

 

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València executarà tres projectes subscrits amb l’Institut Valencià de Competividad Empresarial (IVACE) i cofinançats amb fons FEDER, amb suport de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana 2014-2020. L’objectiu és fomentar una major participació en els mitjans de transport públic y/o col·lectiu en la mobilitat urbana, per mitjà de la introducció de sistemes intel·ligents i noves tecnologies que milloren l’eficiència del mateix i la seua gestió en les flotes de transport públic, aconseguint reduir els consums d’energia en la seua operació i disminuir les emissions contaminants, així com l’impacte ambiental del transport en la Comunitat Valenciana.

L’IVACE aportarà 65.133,40 EUR i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València 97.700,60 EUR Els tres projectes consistixen en la instal·lació de 8 nous panells electrònics informatius i ajudes electròniques de foment de l’ús a persones de mobilitat reduïda en xarxa d’EMT València ,35 equips busquen (CANBUS) de reducció de consum de combustible basat en S.A.E. GPS amb registre d’activitat i de l’actualització del sistema d’informació WEBAPPBUS de mobilitat.

DEIXAR RESPOSTA