EMT LLANÇA UN COMPLET PORTAL DE TRANSPARÈNCIA

0
354

VALÈNCIA, DIMECRES 21 DE JUNY DE 2017

Per primera vegada l’empresa municipal té un portal d’estes característiques

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha llançat este matí una primera versió del seu Portal de Transparència on els ciutadans i ciutadanes tindran a la seua disposició tota la informació de l’empresa. La web www.emtvalencia.info/portal-de-transparencia ja està activa i es tracta de la primera vegada que l’empresa dona esta informació de manera pública i accessible per a totes les persones.

En esta primera fase ja s’ha publicat informació com l’organigrama, la composició del Consell d’Administració i les retribucions de l’equip directiu. A més, també es completarà amb un llistat dels contractes que han eixit a licitació o els que estan en procés d’adjudicacions. Finalment, s’ha posat a disposició dels usuaris i usuàries els pressupostos dels anys 2015, 2016 i 2017.

A més, des de l’EMT recorden que este Portal es troba en continua evolució i que al llarg de les properes setmanes anirà omplint-se de tota la informació que pot interessar als veïns i veïnes de València sobre la seua empresa municipal de transports.

El Portal es fruït de les reunions del Grup de Treball Interdepartamental de Transparència i Govern Obert (Grup TiGOV) i les diferents publicacions que han eixit de les taules de treball. Per a triar els apartats de la informació que s’han de posar a la web, els tècnics s’han fixat en la Guia de Transparència per al Sector Públic Local editada pel Servici de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València.

DEIXAR RESPOSTA