Les 5 APPs que has de tindre al teu mòvil per a moure’t per València este estiu

0
393

Ja ha arribat l’estiu i amb ell l’oportunitat de viure la ciutat amb més temps lliure, en arribar també per a molts les vacances, amb més hores de llum que la resta de l’any, i amb moltes possibilitats a tots els nivells: oci, platges, cultura, art, espectacles, esport… En EMT València volem acompanyar-te perquè no et pergues res i gaudeixes al màxim de la ciutat. I des del palmell de la mà, poder estar a prop teu per a descobrir junts tots els plans que ens esperen esta temporada.

Per això, volem proposar-te les APPs imprescindibles perquè este estiu pugues treure el màxim partit a València, assabentant-te’n de tot el que passa, sent capaç de cercar fàcilment com anar amb les nostres línies, i a més amb tota la seguretat i cuidant al màxim de la teua salut. Ací va un llistat de les APPs que no poden faltar en el teu telèfon mòbil o tablet:

  • Turisme Comunitat Valenciana. Amb ella podràs descarregar-te totes les publicacions turístiques de la Comunitat Valenciana que t’ajudaran a planificar una estada a la teua mida. Pots descarregar d’ací la versió per iOS a iTunes i des d’ací per a dispositius Android.Turismo Comunitat Valenciana.
  • Turisme VLC València. Amb esta APP podràs tenir al teu abast una àmplia informació turística de la ciutat, amb la qual estar al tant no només dels llocs que no et pots perdre i descobrir els que encara no coneixes, sinó també dels esdeveniments que tenen lloc a València. Pots trobar ací l’enllaç a la descàrrega per al teu dispositiu.Turismo VLC València.
  • EMT València. Amb la nostra APP oficial tens tota la informació que necessites per a moure’t per la ciutat de València en Transport Sostenible (autobús, metro, tramvia, Valenbisi, bici particular i a peu). Descarrega ací aquesta APP imprescindible per al teu dispositiu.EMT València.
  • El Temps d’AEMET. Si vols conèixer si plourà, el grau de radiació UV, si els vents seran forts o si es preveuen fenòmens meteorològics adversos a la ciutat, les últimes prediccions i avisos oficials de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) estan a l’abast del mòbil amb aquesta senzilla aplicació. Descarrega-la ací.
  • GVA + Salut. Aquesta APP està adreçada a tots els usuaris de la sanitat de la Comunitat Valenciana que desitgen tenir d’una manera fàcil l’accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària des del seu telèfon mòbil. L’accés es realitza introduint les dades del nombre de targeta sanitària i la data de naixement. Descarrega-la ací i tingues l’accés a la teua salut al palmell de la mà.GVA+Salut.

Quines APPs més tens al teu mòbil per treure-li el màxim partit a la ciutat? A gaudir de l’estiu a València!

DEIXAR RESPOSTA