5 coses que no sabies d’EMT València

0
134

Des de fa més de 30 anys, els autobusos de color roig d’EMT València formen part del paisatge d’una València que no para de canviar i transformar-se al fil dels temps. Segur que coneixes molt bé moltes línies, que et sonen moltes cares de conductores i conductors, que has tingut un fum d’anècdotes en les que el bus ha format part de l’abans, del mentres o del després. Però també estem segurs que hi ha moltes coses que encara no saps de nosaltres.

Hui t’expliquem 5 coses que potser mai t’hages preguntat sobre EMT València:

  1. En EMT València treballem al voltant de 1.500 persones, entre conductores i conductors, mecànics, tècnics, personal de Planificació, Màrqueting, Operacions, Gestió, Tècnica, Desenvolupament…
  2. A la ciutat de València hi ha al voltant de 1.200 parades d’EMT. Més del 90% dels valencians té una parada a menys de 300 metres de casa seva.
  3. EMT València té 480 autobusos, dels quals al voltant de 380 presten servei cada dia. La resta es sotmeten a revisions i manteniments periòdics.
  4. Cada dia recorrem l’equivalent en quilòmetres… a una volta al món! Més de 58.000 kms recorren en suma diàriament els busos d’EMT que eixen al carrer.
  5. Al 2016 van pujar als nostres autobusos més de 93 milions de viatgers. Aquest any estem sent, segons l’Institut Nacional d’Estadística, l’empresa de transport públic urbà que més està creixent a tota Espanya.

Què més vols saber? Digues-nos, que t’expliquem 🙂

DEIXAR RESPOSTA