10 raons per utilitzar la nova APP d’EMT València

0
566

Fa unes setmanes actualitzarem la nostra nova APP, amb la qual pots tenir tota la informació que necessites per moure’t còmodament a la ciutat des de la teua mà. Una APP carregada de novetats, fruit d’un treball conjunt dels nostres programadors, tècnics i també d’usuaris beta-testers, que ens han ajudat a generar una aplicació plena d’avantatges i funcionalitats pensades especialment per a tu.

Saps tot el que pots fer amb ella? Ací tens algunes raons:

  1. Podràs guardar les teues parades, targetes, línies i llocs com a favorits per facilitar el seu ús i tenir sempre a mà el que més interessa.
  2. Pots configurar a més alarmes d’arribada de línies de parada, autobús concret a parada i d’autobús en el qual vas a parada destí. Amb això, t’assegures arribar sempre a temps al teu bus.
  3. També pots activar el seguiment sobre plànol i l’alerta d’arribada a destí, amb notificació i so, perquè quan estigues al bus t’alerte de quan és a prop teu la teua parada.
  4. Pots comunicar-te de forma directa amb l’Oficina d’Atenció al Client des de la APP, notificant incidències, consultes, dubtes…
  5. Pots visualitzar en el pla diferents capes amb informació relativa a parades d’EMT (amb estimació d’arribades), Metro (línies de l’estació) i Valenbisi (places lliures i bicicletes disponibles). Tota la mobilitat sostenible de la ciutat a la teua mà.
  6. Podràs conèixer quan arriba el teu autobús. L’APP també et permet obtenir l’estimació d’arribades a través de la lectura del codi QR de la parada des de dins de l’aplicació.
  7. Tindràs la informació de de la teua targeta a mà, podent recarregar quan esté esgotant-se. També pots recarregar amb viatges de bonobús a la targeta o rellotge Móbilis i l’abonament mensual EMT Jove. O, si ho prefereixes, pots localitzar parades i punts de venda propers a la teua posició, a través del teu GPS. Entre les opcions tindràs a mà la informació de tarifes i títols, perquè sempre pugues estudiar quin és el títol que millor va per a tu.
  8. Pots consultar les línies d’autobús, parades, horaris, i recorregut sobre el pla de la ciutat.
  9. L’aplicació et permetrà calcular com desplaçar-te a qualsevol direcció o lloc d’interès de la ciutat usant qualsevol mitjà de transport sostenible, a soles o en combinació, triant entre 3 opcions la ruta que més et convinga.
  10. Tindràs avisos, amb informació de línies i parades, incidències i canvis de ruta, i pots subscriure’t a les notificacions.

 

Instal·la l’aplicació oficial al teu mòbil i disfruta més fàcilment de desplaçar-te amb EMT València. Pots descarregar-la als ‘markets’ d’Android (Google Play) i d’iOS (AppStore). I a viure la mobilitat sostenible des del teu smartphone!

DEIXAR RESPOSTA