Coneixes Mou-te?

0
275

Este curs hem introduït un conjunt d’activitats adreçades a centres educatius de la ciutat, que es sumen a les que ja vam començar fa uns cursos amb EMT a l’Escola. Una campanya d’EMT València per a l’etapa de secundària, batxillerat i formació professional amb la qual intentem estar a prop dels més joves perquè siguen capaços de comprendre la necessitat de mantenir una mobilitat sostenible en els seus desplaçaments.

Totes les activitats, que són gratuïtes, porten com a guia un equip format per personal especialitzat, i en elles donem a conèixer EMT València com a entitat, la seua funció en la ciutat i la conscienciació sobre els beneficis socials i mediambientals d’un model de mobilitat més sostenible.

Quines són les activitats?
Dins el programa d’Mou-te posem a disposició dels centres educatius quatre activitats diferents:
– EMT València – els tallers centrals de Sant Isidre i el Centre de Regulació de Trànsit: a bord del bus, els escolars gaudeixen d’una visita guiada per les instal·lacions d’EMT per conèixer el treball tècnic i el manteniment a què es sotmeten els autobusos. I també com es gestiona la xarxa d’autobusos que circulen per la ciutat en temps real i el Sistema d’Ajuda a l’Explotació (SAE).
– La València Històric-artística: a bord de la Línia 5, els joves aprofundeixen en la història de València, coneixent els seus monuments més emblemàtics i valorant el seu patrimoni artístic.
– La València Natural: amb la Línia 25, ens acostem al Parc Natural de l’Albufera a descobrir la seua riquesa mediambiental, visitant també el Centre d’Interpretació del Racó de l’Olla o una ruta de senderisme per la Devesa del Saler.
– La València Modernista. Tota una font d’inspiració per als joves, podent descobrir els edificis i decoració de les façanes.

Tota una experiència que ens està servint per estar a prop dels joves que van camí d’una edat adulta, perquè puguen conèixer millor com i per què treballem i pujar a la idea de la mobilitat sostenible.

Si formes part d’un centre d’estudis d’aquests nivells educatius i vols que visitem la vostra escola, pots posar-te en contacte amb nosaltres a emtalescola@emtvalencia.es o als telèfons 657.375.814 o 963.158.500 (ext. 78.522).

Ací pots descarregar tota la informació.

DEIXAR RESPOSTA