L’EMT REFORÇA EL SEU SERVICI PER A LA CELEBRACIÓ DE TOTS SANTS

0
121

VALÈNCIA, DIMARTS 31 D’OCTUBRE DE 2017

La regidora de Cementeris, Pilar Soriano, visita demà els cementeris municipals

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’EMT de València ha reforçat les seues línies i ha creat un servici especial amb destinació el Cementeri General donada la gran afluència de visitants. La regidora de Cementeris, Pilar Soriano, aprofita esta festivitat per a realitzar una visita institucional als cementeris municipals, començant pels barris i pobles de València i finalitzant al Cementeri General.

Així doncs, demà dimecres, de 8 h a 17 h, s’ha augmentat la freqüència de les línies 9 (que serà de 10 a 12 minuts), 10 (de 4 a 5 minuts) i 99 (de 10 minuts). A més, hi haurà un servici especial des de la plaça de l’Ajuntament fins al Cementeri General, on tindrà reservat un carril de circulació, de 8 a 18 hores i amb una freqüència de pas d’entre 6 a 7 minuts. Un segon servici especial connectarà el tanatori fins a l’ampliació del cementeri, de 9.30 h a 17 h i amb una freqüència d’entre 10 a 15 minuts.

La regidora de Cementeris, Pilar Soriano, arrancarà demà la visita a les 9 hores al Cementeri del Palmar, per a traslladar-se després al Cementeri del barri del Grau i al del Cabanyal. A partir de les 11.20 hores, Soriano visitarà el Cementeri de Massarrojos per a posteriorment apropar-se al Cementeri de Benimàmet i al del barri de Campanar. A les 12.45 h està previst que la comitiva arribe al Cementeri General, on farà un recorregut pel riu de la vida, el monòlit de víctimes del franquisme i el Cementeri Civil.

Algunes de les zones d’estacionament per a demà són el lateral del Cementeri General, en paral·lel al Bulevard Sud, els solars de la plaça de Sant Doménec de Guzmán, a la porta de Sant Isidre (vora l’intercanviador de parada de Metrovalència) o a banda i banda de les avingudes de les Tres Creus i del Doctor Tomàs Sala quan la Policia Local ho considere oportú. Alhora no es permetrà l’estacionament a la plaça de Sant Doménec de Guzmán o al carrer de Tomàs de Villarroya.

Pel que fa a l’accessibilitat, el ban municipal que regula l’activitat habitual de la ciutat amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants també disposa que en cas que la Policia Local ho considere convenient s’establirà un únic sentit de la circulació al Camí Vell de Picassent, en sentit cap al barri de Sant Marcel·lí. A més, es determina que l’entrada al Cementeri del Cabanyal es farà per la porta principal i l’eixida, per la porta que dóna a la senda de la Capelleta; al de Benimaclet no es podrà estacionar als dos costats del camí de Vera.

També respecte a les normes de règim intern dels cementeris, la col·locació d’ornats dins dels recintes es permetrà fins a les 11 hores del matí del dia 1 de novembre i l’adornament de nínxols es limitarà a l’extensió que corresponga a cada un d’ells.

DEIXAR RESPOSTA