#ConnectEMT: Més de 100.000 consultes per WhatsApp i Telegram, parlem?

0
282

En EMT València vam ser pioners quan al març de 2015 vam llançar WhatsApp i Telegram com a plataformes d’atenció al client, sent la primera empresa de transport públic d’Europa a oferir aquesta possibilitat. Dos anys i mig després, les xifres de consultes no fan sinó ratificar una aposta important de totes les nostres Oficines d’Atenció al Client, que han sabut reconvertir-se a la societat digital i que ja t’atenen en aquest mitjà per Facebook, Twitter, WhatsApp i Telegram, a més de correu electrònic, telèfon, web o visites presencials.

En aquest temps, són ja més de 100.000 les consultes de tota mena que hem rebut des de la nostra atenció al client per missatgeria instantània, amb temps de resposta molt breus i que faciliten la resolució de tot tipus de qüestions als usuaris de la xarxa. Un ritme de creixement que segueix sorprenent-cada dia:

  • En WhatsApp i Telegram hem rebut 32.116 consultes el 2015 (des de març), 45.951 el 2016 (any complet) i 39.319 en 2017 (fins a l’octubre), sent ja més de 117.000 els xats rebuts i solucionats.
  • Aquestes dues plataformes són la tercera forma de contacte preferida pels usuaris (19% de les consultes), després de les telefonades (40%) i visites presencials (37%). En total, fins a l’octubre d’aquest any portem el 2017 un total de 211.419 consultes entre tots els mitjans.
  • Vam rebre una mitjana de 4.000 xats mensuals en WhatsApp i Telegram, suposant això més de 130 converses diàries només mitjançant aquest canal.
  • La majoria d’elles són consultes relacionades amb la xarxa de transport de busos d’EMT València (92%), seguit de consultes sobre la targeta Móbilis (4%) i queixes (3%).
  • El mes que va batre tots els registres en l’atenció al client per WhatsApp i Telegram va ser el mes de març d’aquest any, on vam donar resposta a 6.332 xats.

El nostre sistema d’atenció al client per WhatsApp i Telegram permet que, estigues on estigues, pugues preguntar en viu als nostres companys de les Oficines d’Atenció al Client, podent solucionar-te qualsevol tipus de qüestió en minuts dins la nostra jornada laboral. Si encara no ho has fet servir, guarda’l en la teua agenda: 658 67 49 20. Escriu-nos, que et llegim 🙂

DEIXAR RESPOSTA