L’EMT ACORDA MILLORES EN EL SISTEMA D’INFORMACIÓ ALS VIATGERS

0
155

VALÈNCIA, DIJOUS 23 DE NOVEMBRE DE 2017

El Consell d’Administració ha aprovat un plec de noves condicions.

El Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha aprovat un plec de noves condicions que regulen el contracte que manté l’empresa amb Indra per a gestionar el Sistema d’Ajuda a l’Explotació (SAE), responsable de la informació en els panells on les persones usuàries s’informen del pas dels autobusos. Amb este expedient es produirà una inversió en els equips que suposarà una millora en el servici d’informació que es dóna tant als conductors i conductores com als usuaris i usuàries del transport públic.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha destacat la importància d’este tipus de millores en la comunicació i ha anunciat que l’EMT ja està treballant per a posar nous panells informatius i renovar aquells que porten més anys al carrer i que patixen més avaries. A més, ha ressaltat que amb este acord “es continua posant ordre a l’EMT després d’anys de descontrol i de situacions, com a mínim, anormals” i ha volgut posar en valor el departament de contractació creat fa un any i mig “ja que gràcies a ell i a les normes internes de contractació hi ha hagut un augment en els nivells de control i s’ha afavorit la transparència en la contractació”.

D’una altra banda, Grezzi ha aprofitat per a explicar a la resta de membres del Consell d’Administració que s’han obert diferents expedients informatius a determinats treballadors de l’empresa com a conseqüència de falta de diligència i del deure de sigil que la llei imposa als representants dels treballadors i treballadores. En este sentit, ha apuntat que “cal ser respectuosos amb els drets dels representants dels treballadors i treballadores i respectar la presumpció d’innocència mentre es cursa la tramitació d’estos expedients”.

Volem arribar fins al final per a conèixer el que ha succeït i eliminar qualsevol ombra de dubte sobre els nostres treballadors i treballadores”, ha afirmat Grezzi, qui ha destacat que es posa per davant la presumpció d’innocència i que quan acabe la investigació es prendran les mesures oportunes en base a les conclusions.

DEIXAR RESPOSTA