UN NOU PREMI PER A EMT VALÈNCIA LA DISTINGIX COM A EMPRESA DE L’ANY EN TRANSPORT URBÀ

0
163

VALÈNCIA, DIMARTS 28 DE NOVEMBRE DE 2017

En el jurat hi hagut un representant del Ministeri de Foment.

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha rebut un nou reconeixement, en este cas per com s’ha gestionat en els darrers tres exercicis. La revista especialitzada Autocares y Autobuses li ha atorgat el títol d’empresa de l’any en transport urbà. El jurat, format per membres destacats del sector l’integraven, entre altres, el director general de Transport Terrestre del Ministeri de Foment i el catedràtic de Transports de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Madrid.

El jurat ha valorat la qualitat del servici els darrers tres anys així com la implantació de les noves tecnologies, la gestió i les iniciatives de tot tipus posades en marxa.

El premi d’Autocares y Autobuses, únic d’este tipus en tot l’Estat, avalua de manera exhaustiva, per exemple, les dades d’explotació de la xarxa de cadascuna de les empreses de transport públic, velocitat comercial, flota de vehicles, darreres adquisicions, volum de viatgers i ocupació dels autobusos.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha agraït el premi i ha valorat el reconeixement que suposa. “Per a nosaltres és una prova que anem pel bon camí després d’anys de foscor en tot allò que envoltava a l’EMT”, ha assegurat. A més, ha aprofitat per a felicitar l’equip que gestiona actualment l’Empresa Municipal de Transports.

En este sentit ha afirmat que des de l’EMT es continuarà treballant per a fer del servici públic de transport l’eix de la mobilitat a la ciutat de València. “Volem una ciutat més amable on la major part dels desplaçaments es facen en mitjans de transport sostenibles i deixar el cotxe per a les gestions on no hi ha una altra alternativa”, ha conclós el regidor.

La cerimònia de lliurament del premi tindrà lloc el proper dimecres 13 de desembre en Ifema Feria Madrid.

DEIXAR RESPOSTA