L’EMT RENOVA EL SEU SISTEMA DE TELEVISIÓ A BORD AMB NOVES PRESTACIONS I WI-FI

0
115

VALÈNCIA, DIMARTS 19 DE DESEMBRE DE 2017

El nou sistema estarà implantat en tots els autobusos a partir de juny.

El Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha aprovat l’adjudicació del nou sistema de televisió a bord a l’empresa Informàtica El Corte Inglés per als pròxims quatre anys per un valor proper al milió d’euros.

L’oferta aprovada permetrà que tots els autobusos de l’EMT compten a partir del mes de juny amb un nou sistema de televisió a bord, la qual cosa redundarà en una major informació per a les persones usuàries durant un trajecte que serà alhora més amè. El nou sistema comptarà amb pantalles de 29 polzades tipus LED que permetran dividir la imatge en dos espais: un, en el qual s’oferirà informació del trajecte d’eixe vehicle; l’altre, amb espais informatius i de publicitat.

A més, la nova tecnologia que es començarà a implementar a l’abril permetrà oferir connexió a Internet Wi-Fi a tots els passatgers i passatgeres i incorporarà la possibilitat de llançar missatges individuals en cada línia per a informar en temps real de possibles incidències que afecten al recorregut de la línia.

El president d’EMT i regidor de Mobilitat Sostenible en l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha destacat la importància d’esta adjudicació, en un servici que no es treia a licitació pública des de l’any 1997. “Amb este procés de licitació i adjudicació seguim posant ordre en les contractacions de l’EMT, tal com portem fent des que es va iniciar este mandat, i que compta amb l’aval d’organismes com la Sindicatura de Comptes”, ha indicat Grezzi. “A més -ha afegit-, en este cas ho fem donant un servici molt més eficient i millor que el que es donava fins al moment i esperem que amb un benefici econòmic per a l’EMT”.

En un altre ordre de coses, el Consell d’Administració per unanimitat ha aprovat un canvi en l’estimació comptable de les subvencions de l’Ajuntament a partir de 2017 i corregint el 2016. A partir d’ara, la subvenció municipal passarà a comptabilitzar-se com a ingrés en el compte de pèrdues i guanys.

Així mateix, s’ha aprovat un lísing per a l’adquisició de 37 autobusos. El lot 1, per valor de 13,47 milions d’euros, ha sigut adjudicat per a una operació financera per un termini de 10 anys amb diferencial de 0,55% sobre Euríbor 3 mesos; el lot 2, per a una operació per un termini de 12 anys, amb diferencial de 0,92% sobre Euríbor 3 mesos.

DEIXAR RESPOSTA